Tendințele decorului de nuntă 2021: culori, stiluri și mai multe idei


Facebook Twitter LinkedIn Google+ Organizarea unei Nunti Perfecte


O nuntă este întotdeauna un eveniment luminos și semnificativ în viața noastră. Oricare ar fi răsturnările pe care le trăiește lumea noastră, căsătoriile au fost, sunt și vor fi. Și este destul de firesc ca fiecare dintre noi să dorească să o facă cu adevărat magică, memorabilă și impecabilă în fiecare detaliu – de la nuanța butonierei până la schema de culori a textilelor pentru masa festivă.

Desigur, situația problematică cu coronavirusul își face propriile ajustări la organizarea unor astfel de sărbători. Așa-numitele cutii de bun venit cu dezinfectante pentru mâini, măști și cărți fermecătoare pentru distanțarea socială, mutând sărbătoarea în aer liber, servind gustări speciale și feluri de mâncare care necesită un contact minim – toate acestea vă permit să vă aduceți cei dragi și cei dragi împreună chiar și în această provocare timp. Organizatorii de nunți remarcă în continuare interesul deosebit al mirilor și mirilor pentru designul la modă al căsătoriei – și au prezentat deja tendințele de decorare a nunții pentru 2021. Să le descoperim.

Nunta Boho

Boho-chicul este visul, seninătatea și un sentiment de armonie completă cu mediul, fără a-ți pierde individualitatea. Nu este surprinzător că acest stil de decorare a nunții a devenit și mai popular. Fiecare element al decorului nunții contribuie la un cadru echilibrat, creând o atmosferă ușoară și încântătoare. Pentru boho sunt caracteristice următoarele tehnici și principii:

 • Mobilier realizat numai din materiale naturale . Nodurile, liniile și texturile complicate create de natură însăși vor conferi decorului nunții un astfel de chic natural. Mese și bănci din lemn lustruit, scaune și fotolii din ratan și bambus – comandați în avans, deoarece cererea pentru un astfel de design este fără precedent.
 • Decor verde . Buchetele și compozițiile de iarbă pampas și flori uscate vor crea o atmosferă incredibil de sofisticată și, în același timp, relaxată. Plantele proaspăt tăiate sunt, desigur, permise – cu toate acestea, trandafirii, crinii și orhideele frumoase dar prea luxoase vor trebui abandonate în favoarea florilor sălbatice grațioase și modeste.
 • Țesături rafinate . Draperiile din macrame sunt un adevărat succes al nunții boho, care a venit la noi din anii ’70. Completându-le cu ghirlande de becuri mici, puteți crea un colț cu adevărat magic pentru o sărbătoare.
 • Nuante naturale dezactivate . Nimic strălucitor și „electric” – doar culori pastelate, realiste, care vă permit să încadrați sărbătoarea în mediu în mod organic.
 • Corturi . O nuntă boho din 2021 este romantică și confortabilă. Primul va ieși de la sine, iar celui de-al doilea i se va răspunde prin structuri confortabile realizate din textile cu culori deschise calme.

În ceea ce privește setarea mesei, totul aici este fără efort – și, prin urmare, fermecător. Vesela din lemn și ceramică albă ca zăpada, paharele din sticlă simplă, șervețelele de in și fețele de masă vor permite oaspeților să vă simtă căldura și ospitalitatea.

În stilul lui Japandi

Japandi este un amestec incredibil de trendy de minimalism japonez și stil scandinav. La un moment dat, designerii au văzut multe în comun în ele – aceasta este o paletă neutră caldă, o poftă de minimalism, simplitate și funcționalitate, materiale naturale, mobilier și decor realizate manual și, desigur, plante vii – asemănarea și contrastul izbitoare. de mici nuanțe permise să le combine într-un stil complet nou. Și dacă urmați tendințele – de ce să nu vă aranjați nunta în acest fel? Mai mult, acest lucru este mult mai ușor decât să recreezi un design luxuriant clasic: este suficient să te concentrezi doar pe câteva aspecte:

 • Invitații elegante . Un chic deosebit – mesaje pe hârtie texturată sau artizanală. În același timp, albul pur, deși nu este respins în totalitate, nu este nici o prioritate. Este mult mai interesant să încerci să alegi o nuanță naturală banală și un font frumos și să completezi textul invitației cu un citat fermecător.
 • Varietate de texturi și modele . Ornamente abstracte, etnice și geometrice, textile de in și bumbac, vase din ceramică și lemn – toate acestea creează o atmosferă de căldură în casă și un sentiment de unitate spirituală.
 • Aranjamente florale modeste . La o nuntă în stil japandian, cu greu puteți vedea buchete luxuriante și o revoltă de culori, ușurința aerisită a florilor uscate și a ierburilor de luncă, bumbacul și erica oferă sofisticarea necesară. Podiumul tortului este conceput în același mod – cu florile în interiorul blocurilor acrilice pe care este așezat desertul principal al serii.
 • Contraste restrânse . Paleta unei astfel de nunți este în întregime previzibilă – este alb mat, bej, gri perla și tonuri roz prăfuite. Cu atât mai impresionant într-un astfel de mediu sunt aplicele și lămpile de tavan de culoare maro închis și negru, creând un accent discret, dar ritmic.

Inspirația țării franceze (Provence)

Dacă nu vă place laconismul la modă și reținerea excesivă a opțiunilor elegante pentru decorarea nunții, este timpul să vă gândiți la o nuntă franceză în stil rustic! Poate că este dificil să găsim o altă direcție în care abundența detaliilor decorative să fie atât de călduros. Nu este surprinzător faptul că miresele romantice și feminine din 2021 demonstrează o afecțiune tandră pentru un astfel de design de sărbătoare, bazat pe următoarele principii:

 • Culori pastelate . Stilul, care a venit din sudul Franței, nu acceptă categoric nuanțe ascuțite și luminoase. Se acordă preferință lăptosului, bej, verde pal, galben pal, roz dezactivat și, desigur, liliac și lavandă.
 • Cât mai multe culori posibil . Nunțile din Provence sunt ținute în mod tradițional în aer liber, deci nu există nicio limită pentru decorul floral. Arcuri împletite cu trandafiri creți, buchete de eustomas și bujori în vaze grațioase, ghirlande de flori și cascade atârnate deasupra meselor, butoniere pe spătarele scaunelor și coroane care completează imaginea domnișoarelor de onoare – toate acestea transformă locul într-o adevărată oază parfumată.
 • O varietate de feluri de mâncare . Servirea în stilul țării franceze este o adevărată simfonie, incluzând pahare din sticlă colorată, mini-clochete transparente pentru deserturi, standuri din xilografii, cuști în miniatură cu plante și fotografii în rame ceramice și felinare suspendate deasupra meselor.
 • Și încă ceva dantelă . În acest caz, nu este vorba nici măcar de rochia miresei – folosind un decor din dantelă, puteți crea un design cu adevărat aerisit și atmosferic. Șervețelele și fețele de masă sunt învelite cu el, lumânările și aranjamentele florale sunt legate, iar scaunele sunt decorate.

În regatul plantelor

Ceea ce designerii numesc astăzi biofilic a revoluționat decorul nunții. Dacă nu ai ocazia să aranjezi o sărbătoare în aer liber, poți considera această tendință ca mântuire. Elementul principal de proiectare, în acest caz, va fi plantele în toate tipurile și manifestările – și anume:

 • căzi voluminoase cu plante înalte, cel mai adesea tropicale;
 • plasarea de suculente mici pe toate suprafețele orizontale;
 • decorarea mesei și podiumului pentru tort cu lăstari flexibili și creți;
 • ghirlande luxuriante și cascade de plante proaspăt tăiate.

Cel mai impresionant dintre toate este faptul că designerii propun să combine toată această splendoare naturală cu soluții art deco – nuanțe închise și aurite, instalații geometrice, oglinzi în rame spectaculoase, lumânări luxoase și textile texturate precum catifeaua.

Reveniți la rădăcini: o nuntă rustică

O altă soluție la modă din 2021, care propune revenirea la rădăcini – și sărbătorirea nunții într-o casă din sat. O idee ca aceasta este o modalitate excelentă de a crea o atmosferă relaxată pentru comunicarea cu prietenii și familia, mai ales că regulile de decor pentru o sărbătoare rustică sunt foarte distractive:

 • cât mai mult lemn posibil peste tot – acest lucru se aplică mobilierului, accesoriilor și sălii pentru sărbătoare;
 • amenajarea aranjamentelor florale pe grinzi de lemn deasupra mesei;
 • cărucioare de mâncare de epocă și dulciuri;
 • decor falsificat și lămpi metalice;
 • ghirlande cu bulbi mici țesute în coroane decorative și cercuri.

Ca și cum aruncați accidental în locuri neașteptate, elementele vieții satului vor adăuga farmec unei astfel de nunți – acestea sunt scări vechi, coșuri de răchită cu ierburi picante și borcane de sticlă cu flori sălbatice.

Culorile nunților din 2021 ne-au permis să mergem incredibil de departe de albul și cremul obișnuit.Vă aducem în atenție combinațiile de culori care au devenit un adevărat succes în decorarea locurilor de nuntă:

 • Menta și verde.Armoniile de verde moale și romantic și nuanța frunzelor pădurii sunt propuse să fie ușor diluate cu accesorii maro, roz și roz auriu.
 • Violet și caramel.O combinație discretă de lux va fi un adevărat avantaj pentru o nuntă clasică, în care doriți să adăugați ceva neobișnuit decorului.
 • Muștar și Șampanie.Combinația a două nuanțe de galben va da tonul unei nunți boho sau japandiene.
 • Turcoaz și albastru ponosit.O sărbătoare de nuntă în culori reci este misterioasă și fermecătoare.Adăugați câteva accente de argint și puteți fi siguri că nimeni altcineva nu va avea acest lucru.
 • Teracotă și aur.Un tandem elegant și bogat pe care designerii îl propun să fie completat cu tonuri turcoaz și migdale.

Decorul nunții este un element crucial în pregătirea sărbătorii.Atmosfera nunții și starea de spirit a celor prezenți în general depind de el.Faceți-vă timp pentru a vă proiecta evenimentul: cu o atitudine serioasă, veți crea fundalul perfect pentru nunta dvs. de vis.

 

 

Comments