Rochii mireasa scurte ieftine – modele superbe


Facebook Twitter LinkedIn Google+ Rochii de MireasaRochii de mireasa scurte ieftine! Să nu uităm că această zi deosebită, a nunții este primul pas spre o căsnicie și este o zi despre care vom povesti și nepoților. Rochia de mireasă nu este doar o bucată de material așezată într-o anumită formă, pe un manechin. Ea este o reflecție a personalității miresei. Trebuie să fie o poveste întreagă, individuală, unică ce reprezintă mireasa în totalitatea ei.

Acum orice femeie poate arăta exact așa cum își dorește în ziua nunții, prin alegerea unui model de rochie care să o reprezinte în totalitate. Lungi sau scurte, cu decolteu sau fără, cu accesorii sau lipsite de acestea, cele mai frumoase modele de rochii sunt acum la îndemâna voastră pentru a o descoperi pe cea care vă reprezintă în ziua cea mare.

Rochii de mireasa scurte 2020

Anul 2020 este despre femeia puternică, încrezătoare, senzuală. Este femeia care își exprimă feminitatea în mod natural, prin simpla purtare a unei rochii deosebite. Modelele de rochii de mireasa scurte ieftine îmbină dantela, broderiile și accesoriile deosebite, într-o încununare a rafinamentului și stilului. Modelele mizează pe un stil ușor de purtat, fiind în același timp elegante și feminine.

Se pune la dispoziție tuturor viitoarelor mirese, o idee specială de rochii mireasa scurte ieftine, simple și elegante la prețuri foarte avantajoase. Fie că o porți la cununia civilă, la biserică sau la petrecere rochia de mireasa scurta te va face să strălucești. Rochii mireasa scurte ieftine sunt rochii lejere din voal accesorizate cu pietre, rochii cu decolteu și rochii cu spatele gol.

Rochii de mireasa scurte ieftine înseamnă nonconformism

În general, majoritatea mireselor visează să se căsătoreasca într-o rochie de mireasă lungă stil sirenă sau stil prințesă. Sunt relativ puține mirese care merg în magazine și spun că doresc să adopte ca stil o rochie nonconformistă sau o rochie scurtă, motiv pentru care de-a lungul anilor s-au regăsit foarte puține modele de acest gen.

În general, miresele care aleg genul de rochie scurtă de mireasă sunt femei puternice cu o dorință aparte de a ieși în evidență. Este bună orice alegere făcută de mireasa atâta timp cât modelul ales i se potrivește și o avantajează din toate punctele de vedere. Acest model de rochie – rochia scurta – se potrivește în general femeilor înalte, cu un corp tip clepsidră, pentru a fi scoase în evidență foarte armonios formele corpului. Lor le recomandăm cu căldură sa se îndrepte către rochii de mireasa simple scurte.

Dacă am vorbit despre forma corpului potrivită în cazul alegerii unei rochii scurte, să continuăm cu următorul capitol, și anume țesături. În ceea ce privește materialele din care se confecționează rochii de mireasa scurte simple vă putem spune că realizarea lor se face din dantelă (în partea de sus) combinată cu tulle (în partea de jos). De asemenea, mai există rochii scurte integral din dantelă, tafta sau alte combinații de țesături.

Ce faci dacă nu te poți decide între o rochie scurtă și o rochie lungă pentru ziua nunții?

Pentru o mireasă inteligentă ce dorește să își surprindă invitații, există și posibilitatea de a achiziționa o rochie de mireasa lunga care se face scurta. Se numește stilul “2 in 1”, adică se poate transforma într-o rochie scurtă pentru petrecerea de nuntă. Este pe piață o astfel de combinație atât pentru modelele de rochii de mireasa stil prințesă, cât și pentru cele stil sirenă.

Dacă mireasa își dorește o rochie de mireasa stil sirenă putem face detașabilă partea de la genunchi în jos a rochiei. Astfel se va obține pentru partea de seară a nunții o rochie de mireasa scurta.

Pentru miresele care își doresc pe timp de zi o rochie de mireasă stil prințesă, partea detașabilă va fi întreaga fustă astfel încât seara mireasa să poarte o rochie de mireasa simpla scurta. Va fi în continuare o apariție deosebită.

Există posibilitatea ca o mireasă cu rochie scurtă să fie confundată cu o invitată care poartă o rochie scurtă albă? Bineînțeles că nu. În general, rochiile de mireasă scurte sunt croite total diferit de o rochie de ocazie albă. Pe lângă croială, diferența constă în tipul de material folosit. Acestea sunt mult mai calitative, iar modelul de rochie este croit ținând cont de tendințele actuale în materie de țesături și design. În plus, mireasa, prin zâmbetul și atitudinea din ziua nunții, pune în valoare chiar și o rochie scurtă. Se va distinge de la distanță printre invitate!

 

 

Rochii mireasa scurte poze

Să vedem ultimele imagini rochii mireasa scurte ieftine cu trena sau fără, mai exact modele noi care sunt scurte în față și lungi la spate cu trenă.
Petrecerea de după nuntă, cât şi primirea invitațiilor se poate face într-o altă rochie decât cea purtată pe parcursul serii sau a momentelor importante din zi.

Pentru a fi în continuare în trend, dar și pentru a avea un confort sporit, se poate opta pentru un model scurt. Nu putem vorbi despre conceptul de “cele mai bine vândute rochii scurte“. Putem spune că recomandăm în mod special o rochie scurtă chiar și ca o a doua rochie pentru petrecerea de nuntă. Astfel vei ieși din tiparul clasic!

Culoare în tendinţe 2020 pentru rochii de mireasa scurte ieftine – negru

Sunt recomandate rochiile de mireasă albe cu detalii negre: panglici, flori sau fundiţe sau rochiile pur şi simplu negre. Chiar dacă mireasa este asociată inevitabil cu albul în cadrul tradiţiilor româneşti, negrul nu mai este de mult timp considerat nepotrivit printre viitoarele mirese. Mai ales în combinaţie cu accesorii argintii, strălucitoare, care să reflecte din preţiozitatea evenimentului.

Mai mult, ştim că rochia de mireasă este, teoretic, cea pe care o porţi o singură dată în viaţă. Nu şi în acest caz. O rochie de mireasă neagră poate fi extrem de versatilă, fiind potrivită pentru multe alte ocazii care pot apărea în viitor.

Oricare ar fi preferința ta, dragă mireasă, îți recomandăm să alegi o rochie pentru ziua nunții în care să te simți așa cum ești tu – superbă!

Comments