Rochii de mireasa Milla Nova la mare căutare


Facebook Twitter LinkedIn Google+ Rochii de Mireasa


IMGL4922

Rochii de mireasa Milla Nova înseamnă măiestria mătăsurilor și bogăția dantelelor alese. Aceste minunate rochii dovedesc că nimic nu se aproprie de farmecul romantic al dantelei.

Oferind o mulțime de rochii de mireasa romantice, dar si sexy, dantela joacă un rol extrem de important în aceste creații. De aceea am și pregătit pentru voi o selecție cu cele mai îndrăgite rochii de mireasa Milla Nova pe care sperăm să le adorați de la prima vedere.

Nunta este un eveniment foarte important, iar mireasa este în centrul atenției, deci nu poate să poarte ceva incomod, care nu îi stă bine sau care nu se potrivește siluetei.

Cererea fiind atât de mare am ajuns la ideea de a vă prezenta poze și descrieri cu cele mai noi modele de rochii Milla Nova prețuri decente pentru aproape orice buzunar.

Rochie de mireasa Juliette
Rochie de mireasa Juliette

Modele de rochii de mireasa Milla Nova

Rochii de mireasa Milla Nova are o reputație impecabilă, iar colecțiile de rochii de mireasa exclusiviste inspiră întotdeauna crearea de imagini elegante și rafinate.

Brandul Milla Nova Chisinau este popular de mai mult de 15 ani. Marca a devenit o legendă. Rochii de mireasa Milla nova sunt foarte apreciate de fete din întreaga lume. Nu este surprinzător, deoarece produsele au următoarele calități:

• la rochii de mireasă uimitoare este dantela, dar și finisaje;
• la confecționarea produselor se aplică materiale de înaltă calitate cu un aspect foarte bogat;
• hainele de nuntă sunt impecabile deoarece atenția este acordata fiecărui amănunt, chiar și celui mai mic detaliu.

Rochie de mireasa Suzette
Rochie de mireasa Suzette

Dacă vă uitați la colecții, puteți vedea produse mereu în vogă. Următoarele modele de rochii de mireasă de la Millanova sunt reprezentative:

● Produse din silueta „sirenă” – o îmbrăcăminte elegantă, seducătoare cu o talie joasă și fundul luxuriant. Îmbrăcămintea se concentrează asupra șoldurilor, astfel încât figura miresei trebuie să fie perfectă;

Rochie de mireasa Isabel
Rochie de mireasa Isabel

● A-rochii siluetă – o opțiune universală care va arăta minunat pentru toate miresele, indiferent de forma fizică. Are un corp strâns superior și se lărgește în jos;

Rochie de mireasa Adriana
Rochie de mireasa Adriana

● Ballan rochii Milla Nova – o soluție pentru fete foarte înalte. Caracteristica produsului – un corset tare și o fustă luxuriantă cu fluturi, paltoane și bluze. Completați costumul cu crinolină. Pentru fetele mici, nu va funcționa, deoarece o fustă magnifică va face din mireasă mai multă mireasă; este o exprimare ciudată care exprimă concordanța modelului de rochie cu înălțimea, așadar nu încercați!

● au tăiat imperiul sau după cum se numește, o rochie grecească cu o talie exagerată și o fustă curgătoare. Va fi minunat să ne uităm la toată lumea și mai ales la miresele într-o „poziție interesantă”.

Rochi de mireasa Milla Nova Royal Collection

Rochii de mireasa Milla Nova 2020 face referire la Milla Nova Royal Collection. Această colecție conține rochii spectaculoase în care sunt subliniate următoarele detalii:

Mâneci pufoase și voluminoase

Rochia de mireasă Mantra pentru 2020 este descrisă astfel: cu cât este mai mult volum cu atât mai bine! Dragostea față de mânecile voluminoase este atât de mare încât în 2020 este prevăzută să meargă pe culoar așa cum ești în 1980. O rochie de mireasă cu mâneci pufoase poate aduce viziuni ale prințeselor Disney sau ale prințesei Diana. Pentru a diversifica rochia Milla Nova 2020, mâneca a fost pusă sub umăr pentru un aspect mai relaxat decât Mica Sirenă.

Rochie de mireasa Angelica
Rochie de mireasa Angelica

Aplicații cu pene ,,curgătoare,,

Cu siguranță poți purta ceva la fel de uimitor și fabulos ca penele în ziua nunții tale, deoarece este cu siguranță ziua în care ai voie să ai ceva în plus. Vei ieși în evidență!

În acest an vedem o reînviere a modului în anii 1920 pe piața miresei, cu designeri care oferă modele moderne de dantelă delicată, curele, tul de mătase curgătoare și detalii minuscule de mărgele.

Rochie de mireasa Grey
Rochie de mireasa Grey

Rochie spectaculoasă, dar cu trend minimalist

Megan Markle a dus fără îndoială această tendință la nivelul următor, cu rochia ei uluitoare Givenchy complet uimitoare.

Dacă unele mirese fac eforturi pentru a merge în plus, atingând dantelă, broderie, trenuri îndelungate, volum sub toate formele sale și multe altele, altele merg pe minimalist. Înseamnă fără dantelă, fără mărgele și fără draperii sau volum excesiv.

Acest aspect este destinat miresei care adoră liniile curate, formele elegante și elementele arhitecturale – în proporții mici.

AUDREY AUDREY
Rochie de mireasa Audrey

Nude nu înseamnă dezbrăcată

Nu a părut niciodată atât de elegant și de elegant. Această siluetă sexy de rochii pur și complet acoperite lasă puțin imaginației, dar reușește să se simtă sofisticat.

De la podea, cu mâneci lungi, cu volane până la broderii și înfrumusețări, aceste stiluri iau mireasa aproape dezbrăcată și sexy până la un nivel cu totul nou.

Rochie de mireasa Constance
Rochie de mireasa Constance

Rochii de mireasa Milla Nova stil prințesă cu tăieturi asimetrice

Acest sezon aduce în prim plan detalii îndrăznețe, iconice și tăieturi asimetrice oferindu-le mireselor momentul prințesei clasice de care nu par să fie mulțumite suficient . Acum ai ocazia să ieși din tipare și să îți exprimi personalitatea exuberantă.
Adăugați un voal (sau nu) și veți fi gata de plecare.

Umerii la vedere

Îmbrățișați o siluetă cu umerii goi în 2020. Acest aspect clasic de mireasă rămâne un element esențial în 2020, cu unele actualizări precum tul aliniat, margini luxoase și mărgele scumpe.

Rochie de mireasa Cassablanca
Rochie de mireasa Cassablanca

Imprimeuri color

Proiectanții sezonului viitor vor adăuga culori sau modele ludice interesante, care vor fi foarte îndrăgite de miresele care vor să iasă din tiparul tradiționalist.

Curea – mai ales dacă talia ta este viespe

Accesoriile pot face ca aspectul miresei să arate superb sau să o urâțească total. Acest lucru face ca aceste curele încorporate să fie preferatele noastre și foarte practice. Ce este interesant este că va da notă de unicitate.

Capa – un accesoriu de neuitat

Capa continuă să fie un accesoriu la alegere la modă pentru miresele care caută o alternativă la voalul tradițional lung și foarte pentru intrarea în biserică.

Descoperă colecțiile 2020 de rochii de mireasa Milla Nova și comandă rochia pe care ai visat-o.

Comments