Petrecerea burlăcițelor


Facebook Twitter LinkedIn Google+ Datini si Obiceiuri de Nunta


nu trebuie sa lipseasca dj ul

Ca și în cazul petrecerii burlacilor și viitoarea mireasă trebuie să aibă parte de o ultimă petrecere în care să își ia adio de la zilele de burlăcie. Domnișoarele de onoare împreună cu nașa au datoria să-i organizeze celei care urmează să își pună pirostriile un eveniment de neuitat.

Cine va participa la petrecere?

Organizarea petrecerii burlăcițelor începe cu lista invitatelor. Trebuie chemate cele mai bune prietene ale viitoarei mirese și rude de gen feminin, dacă are. Toate invitatele trebuie să se cunoască între ele și să se asigure că noaptea va fi un real succes.

un cadou simbolic viitoarei mirese
un cadou simbolic viitoarei mirese

Când și unde se va ține petrecerea?

Data trebuie stabilită din timp și sub nicio formă nu trebuie pusă cu o seară înaintea nunții. De obicei se pune cu un week-end sau două înaintea marelui eveniment. Dacă doriți să organizați o petrecere într-un bar, club, pub sau restaurant, țineți cont de câte persoane vor fi prezente și faceți rezervările din timp. Gândiți-vă bine la locul pe care îl veți alege. Acesta trebuie să fie pe placul viitoarei mirese, pentru ca ea să se simtă cât mai bine acolo. Dacă faceți petrecerea la cineva acasă țineți cont de preparatele și de băuturile care se vor consuma, să fie dintre preferatele miresei.

petrecerea la cineva acasă
petrecerea la cineva acasă

Activități specifice

Petrecerile la domiciliu pot implica chemarea unui dansator profesionist sau chiar stripper care sa distreze invitatele. Se mai pot organiza diferite jocuri sau dacă totul se întâmplă în locuri publice se pot face dedicații muzicale special pentru regina serii.

nu trebuie sa lipseasca dj ul
nu trebuie sa lipseasca dj ul

Domnișoarele de onoare și nașa sunt responsabile cu plata întregului eveniment și trebuie să se asigure că întreaga seară va decurge impecabil. Tot ele trebuie să ia un cadou simbolic viitoarei mirese. Cele mai frecvente cadouri care se fac cu acest ocazii sunt lenjerii cat mai sexy, pe care viitoarea mireasă să le poarte în noaptea nunții sau în luna de miere.

ornamente ca pentru o super petrecere
ornamente ca pentru o super petrecere

Dacă nu știi în ce sa te îmbraci într-o astfel de seara alege de aici una dintre rochiile de sera elegante sau de club.

Comments