Coafura și machiaj pentru Mireasa Perfecta


Facebook Twitter LinkedIn Google+ Rochii de Mireasa


Machiajul din ziua nunții este la fel de important ca și rochia de mireasă. Trebuie să fie reprezentativ pentru mireasă, potrivit, în ton cu rochia și să scoată în evidență cele mai frumoase trăsături ale miresei. Dacă există tipuri de femeie care nu se machiază prea des, cu ocazia nunții trebuie să facă o excepție.

 

Fiecare femeie care se mărită își alege machiajul în funcție de personalitate și de trăsăturile fizice pe care le are. Însă indiferent de individualitatea fiecăreia, o regulă esențială pentru un machiaj reușit este bunul simț – machiajul nu trebuie să fie strident și nici prea încărcat. Indicat este ca viitoarele mirese să se lase pe mâna experților pentru a nu da greș.

Machiajul făcut în ziua nunții trebuie să dureze 24 de ore, așa că dacă este necesar se va reface sau ajusta pe parcursul zilei sau seara înainte de marea petrecere. Dacă ași adăuga ceva fata de poza de mai jos ar fi o manichiura cu un lac de unghii sau un gel UV!

Alegerea unui machiaj potrivit se face în funcție de rochia de mireasă (o rochie foarte încărcată are nevoie de un machiaj discret, pe când una simplă se asortează foarte bine cu un machiaj mai pronunțat), de vremea de afară (dacă este prea cald, prea frig sau umiditate prea mare se vor folosi produse speciale) și nu în ultimul rând de tipologia femeii.

Coafura se va face tot de un profesionist, pentru a se potrivi cu machiajul și cu rochia și pentru a dura cât mai mult posibil. La aranjatul coafurii se va ține cont de dorința miresei, dacă vrea sau nu să poarte voal. Stilul ales pentru aranjarea părului trebuie să o facă pe mireasă să strălucească și să uimească nuntașii prin frumusețe, eleganță și unicitate. Este indicat, în alegerea coafurii, să se țină cont și de ce accesorii (cercei, colier, alte podoabe de pus în păr) se vor purta.

 

Coafura se va face tot de un profesionist
Înainte de ziua nunții este recomandat să se facă o probă a machiajului și a coafurii pentru a ca viitoarea mireasă să fie sigură că rezultatul final va fi cel pe care și-l dorește.
Comments