De ce să alegem rochie mireasa Bucuresti?


Facebook Twitter LinkedIn Google+ Rochii de Mireasa


Rochie mireasa Bucuresti. Rochia ta de mireasă este foarte importantă pentru orice femeie. Cu siguranță la un moment dat ți-ai imaginat cum vei arăta purtând-o în timp ce mergi spre altar. Însă când vine vorba despre luarea unei decizii în ceea ce privește ținuta purtată în ziua respectivă, ar putea fi destul de dificil să iei o decizie.

Rochie mireasa Bucuresti. Cum o alegi?

Când locuiești în capitală și alegi rochie de mireasa Bucuresti trebuie să ții cont înainte de toate de ceea ce îți dorești tu. Nu te lăsa influențată de opinia bunicii, a mamei, a prietenelor tale sau a oricărei alte persoane neavizate.

Da, fiecare persoană va avea ceva de spus, fiecare va considera că un anumit model de rochie mireasa Bucuresti te avantajează mai mult decât altul. Și da, este bine sa ții cont și de sfaturile celor din jur, însă în momentul în care alegi rochia, trebuie să simți că aceea este perfectă pentru tine și nu alt model de rochie mireasa Bucuresti.

Există și rochii de mireasa Bucuresti ieftine. Este bine să stabilești încă de la început un buget, o sumă în care să te încadrezi. Bineînțeles că rochia de mireasa este o ținută pe care o vei alege cu cea mai mare atenție. Doar nu vei îmbrăca în ziua nunții ceva ce nu îți place, nu te reprezintă ori nu îți pune în valoare silueta. Însă, înainte de a merge la cumpărături este recomandat să știi cât vei cheltui pentru rochie.

Buget pentru rochia de mireasa și accesorii

Și gândește-te și la faptul că va trebui să cumperi și accesoriile, pantofii și voalul. Plus machiajul și coafura, deci costuri suplimentare.

Așa că, după ce stabilești cu partenerul tău care este bugetul alocat nunții și implicit rochiei de mireasă, poți merge la cumpărături. Nu are rost să probezi rochii pe care știi prea bine ca nu ți le poți permite.

Nu trebuie să te gândești cu groază la faptul că va fi nevoie să probezi mai multe rochii. Făcând asta, te asiguri că vei face o alegere buna la final. De asemenea, când mergi în magazin, ascultă și sfaturile celor de acolo. Se întâmplă ca uneori femeile să probeze rochii de mireasa ieftine la care nici nu s-ar fi gândit în mod obișnuit și să constate că le vin tare bine.

Atunci când alegi rochie mireasa Bucuresti, trebuie să știi că aceasta te va reprezenta, va vorbi despre stilul tău, despre personalitatea ta. În plus, trebuie sa îți pună în valoare trăsăturile fizice și să ascundă micile imperfecțiuni.

Rochii de mireasa printesa

Ne place super feminitatea și fantezia siluetei care face instantaneu ca o mireasă să se simtă superbă, în timp ce își flatează forma unică în toate locurile potrivite.

Îmbrăcate cu corsetul care se varsă într-o fustă grandioasă datorită crinolinei, rochii de mireasa printesa vor transforma capetele cu broderii feminine delicioase, stil atemporal, țesături somptuoase sau detalii de dantelă care vor face ca inimile să bată mai tare.

Alegeți din materiale precum tul și satinul care dau o notă opulentă oricărei rochii de mireasă și mișcați-vă cu grație pe ringul de dans, dar și în mers.

Trei sfaturi pentru rochii de mireasa printesa

Forma și dimensiunea

Rochiile de mireasă de bal ajută. În acest sens, această siluetă va crea iluzia curbelor și va deghiza plinătatea șoldurilor. Dacă sunteți mai mici la piept, este, de asemenea, o selecție excelentă, deoarece forma va echilibra șoldurile și va crea o formă de clepsidră.

Voaluri pentru rochia tip prințesă

Cea mai bună lungime pentru un halat cu bile și adevărata vibrație de prințesă este un voal cu lungimea cotului. Acestea arată fantastic cu majoritatea fiecărei rochii de mireasă și nu vor concura cu forma de clopot a siluetei. Deoarece se termină acolo unde începe plinătatea fustei, nu există prea multă țesătură care să curgă în spatele miresei.

De asemenea, un voal cu lungimea umărului este de asemenea o alegere bună pentru o mireasă care caută un stil de mireasă mai modern.

Bijuterii pentru a se potrivi cu rochia ta princess

Regula noastră simplă este forma perlei și platina pentru alb pur și auriu cu fildeș. Cel mai bine este să evitați aurul, deoarece înfrumusețările rochiei se vor ciocni împreună cu strălucirea albului.

Nuanța cremoasă de fildeș – ivory complimentează aurul. Aveți în vedere întotdeauna decorațiunile voalului și ale decolteului.

Trend-ul în 2020 cu rochii de mireasa simple

Rochii de mireasa 2020 se axează mult pe rochii de mireasa simple, de aceea oferim detalii despre posibile abordări de rochii de mireasă din satin și mătase.

Simte-te inspirată din trecut cu o notă modernă într-un halat de mătase. Această țesătură delicată decoltează corpul și creează rochia perfectă pentru orice mireasă, indiferent de stilul tău.

Alegeți o siluetă A-line pentru un pic de dramă sau o teacă pentru a o păstra simplă. Materialele din satin sunt o opțiune atemporală și vor arăta întotdeauna incredibil – detalii pentru rochii de mireasă simple, cum ar fi florile din părul tău sau un voal sunt atingerile perfecte ale ansamblului.

Aceasta este o piesă ideală pentru o nuntă de destinație sau un eveniment infuzat de epocă.

Rochii de mireasă în stil teacă

Uneori, rochiile cele mai simple sunt cele care fac declarațiile cele mai semnificative. Stilurile de rochie din teacă nu au cusături în talie, este o rochie croită dreaptă montată, care se va așeza plat pe corpul tău și va crea cea mai elegantă siluetă.

Optați pentru o trenă mai lungă pentru a adăuga câteva drame sau câteva atingeri de dantelă pentru un plus de rafinament. Aceasta este o opțiune atemporală pentru mirese elegante.

Rochii de mireasa A-Line

Simțiți-vă ca o prințesă îmbrăcată lejer pentru o zi într-o rochie de mireasa ieftina A-line. Indiferent dacă preferați un decolteu îndrăzneț din umăr sau chiar unul adânc, aceste rochii sunt potrivite pentru oricine.

Rămâi clasică cu țesătură pură ca mătasea sau creponul și finisează aspectul cu un păr ușor lăsat și cercei simpli. Lăsați silueta să vorbească în timp ce mergeți – veți fi cea mai memorabilă și frumoasă mireasă.

ANTONITA, Royal Collection, Milla Nova
ANTONITA, Royal Collection, Milla Nova
Comments