Rochii de mireasa Milla Nova preturi de excepție


Facebook Twitter LinkedIn Google+ Rochii de Mireasa


HELEN, Royal Collection, Milla Nova

Principalul obiectiv apare atunci când vine vorba de planificarea nunții, iar pentru a căuta rochii de mireasa ideale, ai nevoie de timp, dar și de profesioniști care să te ghideze în a-ți alege rochia potrivită stilului tău, dintre nenumăratele modele de rochii de mireasa Milla Nova.

Brandul Milla Nova preturi în magazine și online diferă cel mai mult din cauza vechimii colecției din care vrei să cumperi o rochie de mireasă. Rochii Milla Nova preturi reduse vom găsi și la târgurile de profil.

Rochii de mireasa Milla Nova

Modelele Milla Nova tind să fie perfecte, frumoase, încrezătoare și neconvenționale – ideale pentru mireasa care dorește să aducă rafinament senzual la nunta ei! Superbă, uneori sexy și inconfundabil de frumoasă… Așa este mireasa Milla Nova!

Valorile Milla Nova

– originalitate;

– profesionalism;

– atenție la detalii;

– Design original;

– Rochiile de mireasă sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate;

– Milla Nova preturi corespondente produsului primit. Cu puțină atenție, prețurile pot fi la îndemâna multor cliente;

– creativitate.

Rochii de mireasă și de seară Milla Nova preturi reduse

Îți dorești să porți la nuntă cea mai spectaculoasă rochie de mireasă, semnată de o casă celebră și care se remarcă prin detalii prețioase?

Varianta alegerii unei rochii de mireasă cu preț redus este ideală atunci când bugetul este ușor limitat sau dacă vrei să investești și în alte elemente spectaculoase la nuntă, cum ar fi aranjamentele florale și decorul, tortul, sau momentele artistice.

Fă o cercetare online asupra rochii de mireasa Milla Nova preturi sau urmărește perioada de târguri și expoziții pentru nunți.

Milla Nova 2020 sau Milla Nova Royal Collection

Trendul noului an 2020 pentru rochii de mireasă este următorul, iar brandul Milla Nova se conformează.

Volum fără bariere pentru apariții spectaculoase

Designerii au ales să se joace cu volumele, transparențele și suprapunerile. Acest sezon aduce în prim plan detalii îndrăznețe, iconice și tăieturi asimetrice. Acum ai ocazia să ieși din tipare și să îți exprimi personalitatea exuberantă.

AUDREY, Royal Collection Milla Nova
AUDREY, Royal Collection, Milla Nova

Decolteurile adânci, în formă de V, se asortează oricărei fuste

Rochiile de mireasă cu franjuri minuțios cusute și decolteuri adânci se regăsesc printre elementele îndrăznețe ale acestui sezon. Designerii au dorit ca, prin creațiile lor, să potențeze personalitatea feminină, iar atenția la detalii a fost elementul nelipsit. Aici apar fulgi care „cad” la întâmplare.

ROMANA, Royal Collection, Milla Nova
ROMANA, Royal Collection, Milla Nova
SELMA, Royal Collection, Milla Nova
SELMA, Royal Collection, Milla Nova

Forma mânecilor este reinterpretată și adusă în actualitate

Mânecile sunt aduse în contemporan oferind un plus de autenticitate. Alături de o rochie spectaculoasă sau o rochie în linii simple, mânecile reprezintă detaliul sofisticat ce scoate orice rochie din anonimat.

JENNIFER, Royal Collection, Milla Nova
JENNIFER, Royal Collection, Milla Nova

Rochia A-line

Croiala de tip A-line este versatilă și potrivită oricărei siluete, foarte ușor de accesorizat. Milla Nova mizează pe designul clasic în cazul rochiilor A-line, desăvârșit cu broderii impunătoare din dantelă și organza.

ANTONITA, Royal Collection, Milla Nova
ANTONITA, Royal Collection, Milla Nova

Rochii exclusiviste

Ornamentele prețioase, materialele premium și croielile îndrăznețe ocupă locul central în colecția Milla Nova Royal Collection 2020. Rochiile de mireasă din noua colecție sunt lucrate cu atenție deosebită pentru detalii, iar perfecțiunea definește fiecare piesă. Indiferent de modelul de rochie ales, firma ne garantează o apariție strălucitoare.

CHIARA, Royal Collection, Milla Nova
CHIARA, Royal Collection, Milla Nova
HELEN, Royal Collection, Milla Nova
HELEN, Royal Collection, Milla Nova

Rochii de mireasa sirenă reinterpretate

Inspirată de legendele ce descriu lujmea subacvatică, a sirenelor, Milla Nova a creat rochii fascinante, de o frumusețe irezistibilă.

Modelele propuse sunt delicate, decorate cu mărgele și perle, cu paiete rafinate ce se aseamănă cu picăturile de apă ce lucesc în lumina unui far.

Colecția surprinde emoția, libertatea și magia mării, iar rochiile conturează talia și fac trimitere la siluetele rafinate ale sirenelor. Straturi de tul moale și mâneci curgătoare creează senzația de valuri și permit o totală libertate de mișcare.
Navighează către următoarea aventură din viața ta într-o rochie superbă Milla Nova preturi decente.

ISABEL 889x1333 1
ISABEL, Royal Collection, Milla Nova
Comments